Wabash Valley Fairgrounds

June 7th, 2012 2014 Events Schedule-COMING SOON!

Don’t miss a minute of it!

All the fun of the Vigo County Fair is here. Rides, Grandstand Events, Demolition Derby… you don’t have to miss any of it! Check out our events schedule below to make sure you get to all the events that you won’t want to miss out!,

Sunday July 7, 2013 

All Day-         Wabash Valley Antique Engine & Tractors

10AM-7PM-   Gospel Day-Live Christian Music on the Rick’s Smokehouse

                       and Pepsi Free Stage

9AM-              4-H Horse & Pony Show

NOON-9PM-   4-H, Open Class & Commerical Exhibits Open

NOON-           Antique Tractor Parade of Power

1PM-              Antique Tractor Games and Rides

4PM-6PM-     4-H Ice Cream Social(4-H Lawn)

4PM-6PM-     Lowe’s Kids Craft Corner

5PM-             4-H Rabbit Show, Mini and Meat Classes

6PM-             Carnival by Drew Exposition- “Sneak Preview Night” some

                      rides open

7PM-              Boot City IPRA Championship Rodeo – Grandstand Event

 

Monday July 8, 2013

9AM-             4-H Rabbit Show-All Breed Show

9AM-             4-H Poultry Judging

10AM-           4-H Dog Obedience & Agility Demonstration/Awards

10AM-9PM-  4-H, Open Class & Commercial Exhibits Open

NOON-4PM-  King Arthur Baking Contest- Floriculture Building

4PM-6PM      Lowes Kids Craft Corner

5PM-            Carnival by Drew Exposition-”Dollar Night” all rides $1 each

6PM-            4-H Swine Showmanship

7PM-            Demolition Derby Presented Andrews Towing-Grandstands

 

Tuesday July 9, 2013 

 8AM-             4-H Swine Show

10AM-            4-H Alpaca Show

10AM-NOON- Master Gardener’s “Little Sprouts” -Floriculture Building

10AM-9PM-    4-H, Open Class & Commercial Exhibits Open

4PM-6PM-      Lowe’s Kids Craft Corner

5PM-              Carnival by Drew Exposition- Unlimited Rides $18

6PM-              4-H Cat Show

7PM-              The Vocalist Presented by Conservatory of Music & FTC

                      Productions- Grandstand Event

 

 

 

Wednesday July 10, 2013 

 8AM-                Dairy & Pygmy Goat Show

9AM-11:30AM- Entries of Baker’s Best Contest- Floriculture Building

10AM-               4-H Meat Goat Show

10AM-9PM-      4-H, Open Class & Commercial Exhibits Open

11AM-              Rooster Crowing Contest, 4-H Lawn

1PM-4PM-        Master Gardner’s Adullt Hands-On Workshop Floriculture

4PM- 6PM-       Lowe’s Kids Craft Corner

5PM-                4-H Little Critter Judging

5PM-                Carnival by Drew Exposition- Unlimited Rides $18

5PM-                4-H Sheep Show

6:30PM-          Baker’s Best Contest Auction, Floriculture Building

7PM-               UMP Late Model Summer Nationals & UMP Mods

 

 Thursday July 11, 2013 

9AM-            Dairy Cattle Show, 4-H Arena

11AM-          4-H Beef Show, 4-H Show Arena

11AM-          4-H Egg Toss

10AM-9PM- 4-H, Open Class & Commercial Exhibits Open

3:30-6:30- Action Sports Solution BMX Trick Show

1PM-5PM-    Carnival by Drew Exposition- “Special” Unlimited Rides $15

4PM-6PM-    Lowe’s Kids Craft Corner

5PM-            Carnival by Drew Exposition- Unlimited Rides $18

5:30PM-       Pit Party- See the Trucks & Meet the Drivers

7PM-            4-H Round Robin Showmanship Contest, 4-H Show Arena

7PM-            ALL Star Monster Trucks Presented by Terre Haute Auto & Equitment- Grandstand Event

 

Friday July 12, 2013 

10AM-          4-H/Open Class BBQ Contest

10AM-9PM-  4-H/Open Class Exhibits

NOON-9PM- Commercial Exhibits Open

1-4PM-        Master Gardner’s Adults Hands-On Workshop Stepping Stones-                    Floriculture Building

4PM-6PM     Lowe’s Kids Craft Corner

4:30-7:30PM- 4-H Fish Fry

5PM-              4-H Livestock Buyer Dinner

5PM-              Carnival by Drew Exposition-Unlimited Rides $18

6:30PM-        Livestock Auction, 4-H Show Arena

7PM-              Lucas Oil Pro Pulling League Truck & Tractor Pulls-Presented by Beck’s Hybrid- Grandstand Event www.propulling.com

 

Saturday July 13, 2013 

8AM-            Fun Run/Walk Registration, 8:30AM 1 Mile Run , 9AM 5K

10AM-9PM- 4-H,Open Class & Commercial Exhibits Open

10AM-         4-H Lawn & Garden Tractor Driving Contest

1PM-5PM    Carnival by Drew Exposition- Special Unlimit Rides $15

4PM-6PM-   Lowe’s Kids Craft Corner

5:30PM-      4-H Achievement Night Show Arena

5PM-            Carnival by Drew Exposition-Unlimited Rides $18

7PM             Demolition Derby presented by Andrews Towing(Grandstand Event)

8:30PM        4-H Livestock and Commerical Exhibits Released

 
Tickets

All event tickets on SALE NOW!!!!Monday thur Friday 10AM-2PM! The ticket office will open at 4:30PM each event evening.  All events start approximately 7pm.

NON 4-H Registered Animals will NOT be allowed into the 4-H Animal Exhibits.

:3

Comments are closed.